Services on Demand
Article
Indicators
Related links
- Cited by Google
- Similars in Google
Share
South African Journal of Industrial Engineering
On-line version ISSN 2224-7890
Print version ISSN 1012-277X
Abstract
VAN HEERDEN, M.A. and JOOSTE, J.L.. A guide for integrating total quality management and physical asset management in the food industry. S. Afr. J. Ind. Eng. [online]. 2018, vol.29, n.4, pp.155-170. ISSN 2224-7890. http://dx.doi.org/10.7166/29-4-1944.
Die integrasie van 'n organisasie se batebestuur en totale kwaliteitsbestuurstelsels het belangrik geword om operasionele uitdagings in die voedselindustrie te adresseer. Hierdie artikel stel 'n riglyn voor vir die implementering van hierdie stelsels deur middel van 'n geïntegreerde benadering, met die doel om produkkwaliteit te verbeter. Deur middel van die grondteoriemetodiek word 'n teorie ontwikkel wat gebaseer is op kundiges se opinie binne die Suid-Afrikaanse voedsel- en ingenieursindustrieë. Die resultate word voorgestel in 'n model waar stelselintegrasie dien as die sentrale fenomeen vir voedselkwaliteit-verbetering. Analise en interpretasie van die model word voorgelê in die vorm van 'n riglyn vir bestuurders.